FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE Măriţi imaginea

FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE

3121

Nou

Produsul are acțiune hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă.

Detalii

Acest produs nu are puncte de loialitate.


10,00 lei

PLATA ONLINE
PLATA ONLINE

Adăugaţi la lista dorinţelor

Tabel date

AmbalajCutie
Cantitate60 comprimate

Informații

FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE

 

 

 

Compoziție: 1 comprimat conţine 100 mg pulbere din fructe de afin (Myrtilli fructus), 75 mg pulbere din frunze de dud alb (Mori alba folium), 50 mg pulbere din teci de fasole fără seminţe (Phaseoli fructus sine seminibus), 25 mg pulbere din frunze de mesteacăn (Betulae folium) şi excipienţi (lactoză, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu, talc) până la 450 mg.

Recomandări:

Produsul are acțiune hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă.

Poate fi folosit ca adjuvant în diabet zaharat de tip II (noninsulino-dependent) cu sau fără exces ponderal. Prin acţiunea sa preponderent periferică, produsul poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducând o mai bună echilibrare a bolii, fără ca insulinoterapia să fie întreruptă.

Precauţii: utilizarea produsului în asociere cu medicaţia antidiabetică convenţională impune un control medical şi de laborator periodic.

Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritaţii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra în timpul mesei.

Mod de administrare:

Dependent de tipul bolii şi de nivelul glicemiei, doza utilizată variază între 2-6 comprimate/zi şi anume:

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masă principală;

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, câte una la fiecare din cele trei mese principale şi una la gustarea de la ora 11;

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, câte una la cele trei mese principale şi la cele trei gustări.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 6 blistere (10 comprimate / blister).

Produsul conține lactoză!

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

 

 

 

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE

FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE

Produsul are acțiune hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă.

Scrieţi o recenzie

Path: > > > FITODIAB HOFIGAL x 60 COMPRIMATE

18 other products in the same category: