Bomboane cu menta comprimate Măriţi imaginea

Bomboane cu menta comprimate

426

Nou

Bomboane cu menta pentru afectiuni ale aparatului respirator

Detalii

Acest produs nu are puncte de loialitate.


5,50 lei

PLATA ONLINE
PLATA ONLINE

Adăugaţi la lista dorinţelor

Tabel date

AmbalajFlacoane
Cantitate60 bomboane

Informații

Bomboane cu menta comprimate, un strop de bine pentru sănătate 

Bomboane cu menta pentru afectiuni ale aparatului respirator

Atunci când auziţi cuvântul mentă probabil vă gândiţi la bomboanele cu mentă sau la îngheţata cu mentă, lucruri ce au dat gust copilăriei voastre. Acestea sunt consumate de obicei din plăcere şi nicidecum ca şi medicament. Însă dacă acestea au ingredientele corespunzătoare, pot aduce o mulţime de beneficii în tratarea afecţiunilor aparatului respirator. Puţini sunt acei care ştiu că menta, mai precis frunzele de mentă, au fost utilizate încă de acum mii de ani ca şi medicament pentru tratarea unei game largi de probleme intestinale. În plus, uleiul din planta de mentă conţine o serie de compuşi chimici benefici dintre care cel mai cunoscut şi cel mai important este mentolul. Acest compus chimic ajută la o mulţime de probleme pe lângă acele ale aparatului digestiv şi intestinal. Acesta face parte din compoziţia unor multitudine de produse suplimente sau medicamente ce pot fi consumate fără prescripţie medicală, ajută la tratarea infecţiilor cauzate de bacterii, ciuperci sau virusuri, calmează mâncărimile cauzate de insecte, tratează acneea, ameliorează durerile de cap, diminuează durerile, combate sinuzita sau răcelile şi poate face parte din aromaterapie cu uleiuri pentru reducerea anxietăţii şi a stresului.

Mentolul face parte şi din compoziţia Bomboane cu menta 60 comprimate, un strop de bine. După cum o zice şi numele, aceste bomboane cu mentă reprezintă un strop de bine pentru o imunitate de fier. În plus de asta, bomboanele cu mentă aduc o notă de prospeţime cu ajutorul conţinutului de mentă ce are efecte uimitoare pentru sănătate Aroma puternică de mentă din conţinutul acestor bomboane oferă un gust unic, dar şi o mulţime de beneficii pentru organism.

Desigur, bomboanele nu trebuie consumate doar pentru aroma lor. Mentolul din conţinutul acestora ajută la vindecarea infecţiilor cauzate de bacterii, virusuri, ciuperci şi aşa mai departe. Acesta este benefic chiar şi pentru aparatul digestiv, exercitând acţiuni antiseptice, antibacteriene, antivirale, antifermentative, antidiareice, antispastice, stomahice, gastrice, hepatice, carminative, coleretice, decongestive, astringente, anticolitice, antivomitive, vermifuge, tonic-eupeptice, răcoritoare.

În plus, la nivelul aparatului respirator există efecte expectorante, bacteriostatice, decongestive, antiastmatice, dar şi antitusive şi sudorifice.

În ceea ce priveşte acţiunile asupra sistemului nervos, acestea sunt fortifiante, stimulatoare, excitante, antispasmodice, decontractante, tranchilizant, chiar şi sedative.

Menta poate fi folosită chiar şi în tratarea afecţiunilor dermatologice, aceasta acţionând ca analgezic, revulsiv, antiseptic şi răcoritor pentru piele.

Această plantă acţionează chiar şi împotriva cancerului datorită proprietăţilor ei antioxidante. În compoziţia Bomboanelor cu mentă comprimate se găsesc uleiuri de mentă, uleiuri de eucalipt şi uleiuri de pin.

 

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Bomboane cu menta comprimate

Bomboane cu menta comprimate

Bomboane cu menta pentru afectiuni ale aparatului respirator

Scrieţi o recenzie

Path: > > > > Bomboane cu menta comprimate

30 other products in the same category: