TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE Măriţi imaginea

TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE

3076

Nou

Acest dispozitiv este destinat pentru măsurarea neinvazivă a tensiunii arteriale sistolice, diastolice şi a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrică. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-născuţi şi copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu şi utilizare clinică. 

Detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,00 lei.


190,00 lei

PLATA ONLINE
PLATA ONLINE

Adăugaţi la lista dorinţelor

Tabel date

AmbalajCutie
CantitateTensiometru automat de brat care contine: unitate monitorizare, geanta, manseta, manual utilizator,

Informații

TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE

Caracteristici:
•Dimensiune: 15.5x11x7 CM ( L  x l x I)
•Greutate: 405g
•Oprire automata in stand-by dupa 1 minut.
•Acuratete: ±3 mmHg (±0.4 KPa)
•Display: LCD ( cristale lichide) : 84.1 x55.1mm
•Sursa de alimentare: patru baterii AA sau adaptor AC
•Are funcția de memorie automata  ce înregistrează ultimele 120 de măsurători în patru grupe de urmărire.
•Calculeaza automat media ultimelor 3 masuratori.
•Detecteaza si avertizeaza automat utilizatorul atunci cand ritmul cardiac este fie de 25%, mai repede sau mai lent decât ritmul mediu detectat în timpul procesului de măsurare.

Pornire rapida

 1. Instalati bateriile
 2. Introduceti mufa mansetei in partea stanga a unitatii de monitorizare
 3. Indepartati articolele de imbracaminte groase din zona bratului
 4. Odihniti-va cateva minute inainte de testare.Stati jos intr-o zona linistita,preferabil la un birou sau la masa,cu bratul sprijinit pe o suprafata tare si cu picioarele pe podea
 5. Aplicati manseta pe bratul stang si mentineti bratul la acelasi nivel cu inima.Partea inferioara a mansetei trebuie asezata la aproximativ 1-2cm deasupra incheieturii cotului
 6. Apasati butonul "On/Off" pentru a incepe testarea.

Setarile sistemului

Cu unitatea scoasa din functiune,apasati butonul "SET" pentru a activa Setarile sistemului.Pictograma Grupa de memorie(Memory Group) se aprinde intermitent.

1.Selectati Grupa de memorie(Memory Group)
In timp ce va aflati in modul Setarile sistemului(System Settings),puteti incadra rezultatele testelor in 4 grupe diferite.Acest lucru le permite utilizatorilor multipli sa salveze rezultate la teste individuale9pana la 30 de intrari per grupa).Apasati butonul "+" sau "-" pentru a selecta o setare de grupa.Rezultatele testelor vor fi stocate automat in fiecare grupa selectata.

2.Configurarea orei/datei
Apasati butonul "SET" din nou pentru a configura modul Ora/data(Time/Date).Setati in primul rand luna,folosind butonul "+" sau "-".Apasati din nou butonul "SET" pentru a confirma luna curenta.Continuati sa configurati ziua,ora si minutul in acelasi mod.La fiecare apasare a butonul SET acesta va bloca selectia si va continua in ordine(luna,zi,ora,minut).

3.Setari salvate
Din orice mod de setare,apasati butonul "ON/OFF" pentru a scoate unitatea din functiune.Se vor salva toate informatiile.
Daca unitatea este lasata in functiune si nu este utilizata timp de 3 minute,aceasta va salva automat toate informatiile si se va inchide.

Aplicarea mansetei

 1. Introduceti mufa in orificiul amplasat pe partea stanga a unitatii de monitorizare.
 2. Cu partea din nailon cu adeziv pozitionata in sus,introduceti capatul mansetei sub inelul metalic al mansetei.
 3. Fixati manseta la aproximativ 1-2 cm deasupra incheieturii cotului.Pentru rezultate optime,aplicati manseta direct pe piele si mentineti la acelasi nivel cu inima pe parcursul tstarii. 

Nu introduceti mufa in orificiul amplasat pe partea dreapta a unitatii de monitorizare.Acest orificiu este destinat exclusiv pentru o sursa de alimentare optionala.

Testare
Apasati si mentineti apasat butonul ON/OFF pana cand se aude un semnal acustic.Ecranul LCD apare timp de o secunda,cat timp unitatea efectueaza o diagnosticare rapida.Un semnal sonor lung indica faptul ca dispozitivul este pregatit de testare.
Unitatea nu va functiona daca in manseta este prezent aer rezidual de la testarea anterioara.Pe afisajul LCD se va aprinde intermitent simbolul pana la stabilizarea tensiunii.

Dupa umflarea mansetei ,aerul va scadea lent,conform valorii presiunii din manseta.Un simbol intermitent va aparea simultan pe ecran,indicand detectia batailor inimii.Relaxati-va in timpul testarii.Evitati sa vorbiti sau sa va miscati corpul.

Afisarea rezultatelor-la finalul testarii,se aud trei sunete scurte.Pe ecran,se afiseaza valorile tensiunii arteriale sistolice si diastolice.

Stergerea/stocarea rezultatelor testelor
Utilizatorul poate sterge rezultatul testului actual ca urmare a conditiilor de testare nefavorabile sau dintr-un alt motiv.Pentru a sterge rezultatul ultimei testari,apasati butonul SET dupa afisarea rezultatului.In cazul in care rezultatul nu este sters,acesta va fi memorat automat la data respectiva in Grupa de memorie configurata anterior.

Daca numarul de teste depaseste cele 30 de pozitii alocate pe grupa,cele mai recente teste apar primele ,eliminand astfel indicatiile mai vechi.
Repetati pasul 1 daca urmeaza sa se realizeze un al doilea test.Acest va va transfera direct in modul de testare.

Garantie: 2 ani

Prezentare: 

Tensiometru automat de brat  care contine

 • unitate monitorizare
 • geanta
 • manseta
 • manual utilizator

Producator: Pansiprod Medical

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE

TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE

Acest dispozitiv este destinat pentru măsurarea neinvazivă a tensiunii arteriale sistolice, diastolice şi a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrică. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-născuţi şi copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu şi utilizare clinică. 

Scrieţi o recenzie

Path: > > > > TENSIOMETRU AUTOMAT DE BRAT DR.LIFE

3 other products in the same category: