search

GRIPOVIT MAX C GHIMBIR SI MIERE 10 PLIC

Datorita ingredientelor sale complexe, Gripovit MAX C este recomandat pentru mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, in special in perioadele de primavara, toamna si iarna. De asemenea, produsul diminueaza simptomele asociate racelii si gripei.


Proprietăți:

- susține sistemul imunitar;
- conține doza mare de vitamina C;
- oferă suport în stările de răceală și gripa;
- ghimbirul menține sănătatea bronhiilor, ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii și la respirația normală, la menținerea unei secreții optime în tractul respirator și susține sistemul imunitar;
- vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.
Ingrediente active per plic:
Vitamina C 850 mg, pulbere de miere polifloră 350 mg, extract uscat de rizom de Ghimbir 40 mg.                    
Mod de administrare:
1-2 plicuri pe zi, dizolvate într-un pahar (150 ml) de apă caldă sau rece. După puțin timp se amestecă și se consumă. Destinat adulților. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză.
Datorită conținutului de miere poliflora este posibil, în momentul amestecării apei cu pulberea din plic, ca lichidul să apară tulbure sau cu particule. Acest lucru nu afectează calitatea produsului sau efectul acestuia.
Prezentare:

10 plicuri x 10 g

Mai multe informații

Data expirarii
30.06.2024
Tip produs
PLIC
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
10
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.