search

DEVARICID PLUS C 30 COMPRIMATE

Devaricid plus C cu extract de castane este un produs util persoanelor care resimt neplaceri determinate de functionarea defectuoasa a sistemului venos (senzatia de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor), precum si acelora care au hemoroizi ce le provoaca dureri locale.

Proprietati:
Devaricid Plus C susține funcționarea normală a venelor, capilarelor și a vaselor limfatice. Acest produs ajută la restabilirea și menținerea tonusului pereților vasculari, redă funcționalitatea și elasticitatea venelor și readuce la valori normale rezistența și permeabilitatea capilarelor. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcționarea defectuoasă a sistemului venos (senzația de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor) precum și acelora care au hem le provoacă dureri locale. Bioflavonoidele (diosmină și hesperidină) fă absorbția vitaminei C. Administrată î mpreun bioflavonidele, vitamina C are o maimare efi acțiunea sa de susținere a integrității și vaselormici de permeabilității normale a pereților vaselor de sânge.
Prin administrare concomitentă, vitamina C și hesperidina potențează reciproc acțiunea, crescând astfel efectul de consolidare a pereților vasculari.

Compoziție:
450 mg diosmină micronizată, 50 mg hesperidină micronizată, 10 mg vitamina CUn comprimat filmat conține diosmină micronizată 450 mg, hesperidină micronizată 50 mg, vitamina C 10 mg și excipienți: celuloza microcristalină 101, glicolat sodic de amidon, stearat de magneziu, talc, gelatină, oxid negru de fier, oxid roșu de fier, oxid galben de fier, polietilenglicol, alcool polivinilic, dioxid.

Mod de administrare:
Câte 1 comprimat filmat de 2 ori pe zi, în timpul meselor.
La nevoie, atunci când senzațiile neplăcute cauzate de hemoroizi (în special durerile) sunt foarte intense, se pot utiliza câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, timp de 4 zile, scazând apoi la 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 3 zile. După aceste 7 zile se va continua cu câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Prezentare:
30 comprimate filmate

Mai multe informații

Data expirarii
30.08.2023
Tip produs
comprimate
Mod de ambalare
cutie
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.