search

MEZYM FORTE 20000 UI 20 COMPRIMATE

 Tulburări ale funcției exocrine a pancreasului produse de o pancreatită cronică

Indicații:
în tulburări ale funcției exocrine a pancreasului produse de o pancreatită cronică, mucoviscidoza, tulburări de nutriție, meteorism și complexul simptomatic Roemheldscher; recomandat în rezecții simultane de stomac și intestin subțire, tranzit intestinal accelerat (nervozitate, afecțiuni intestinale infecțioase), tulburări în sistemul hepato-biliar, dispepsii; administrarea simultană de alimentație vegetală, grasă sau greu digerabilă. Mezym forte este indicat și pentru eliminarea gazelor din intestin înainte de explorări diagnostice (roentgen terapie).
Contraindicații:
Pancreatită acută și manifestări acute ale pancreatitei cronice. Contraindicat în perioada sarcinii și alăptării.
Reacții adverse:
Nu se cunosc, chiar și după o administrare îndelungată. în cazuri cu totul izolate au fost descrise reacții de hipersensibilitate la copiii cu mucoviscidoza, după administrarea de pulbere de pancreatină.
Compoziție:
1 comprimat filmat conține: componenta activă farmacologic - pancreatină de porc cu o activitate minimă de: lipază 3 500 unități F.I.P. amilază 4 200 unități F.I.P. protează 250 unități F.I.P.
Administrare:
Doza se stabilește individual. în general se iau la începutul mesei 1 - 2 comprimate. în funcție de natura alimentelor ingerate precum și a gradului cunoscut de insuficiență pancreatică, se mai pot administra 2 - 4 comprimate în timpul mesei. Doza individuală poate fi chiar și mai ridicată. Dozarea pentru copii este numai de competența medicului. Comprimatele se înghit înainte de masă, cu puțin lichid. Durata administrării este stabilită de medic.

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
COMPRIMATE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
20 COMPRIMATE
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.