search

ALEVIA DETENSO SOMNALIN 30 COMPRIMATE

Produs 100% natural în doze optime, special conceput ca ajutor în perioadele cu tulburări ale calității și duratei somnului și în cele cu insomnii datorate stresului cotidian

ALEVIA DETENSO SOMNALIN, 30 COMPRIMATE 

Valeriana este cea mai cunoscută și utilizată plantă cu efect sedativ. Ajută la menținerea unui somn de bună calitate. Contribuie la inducerea stării de relaxare și ajută la menținerea calmului în caz de iritabilitate.
Hameiul tratează tulburările de somn, îmbunătăţind somnul fără a produce efecte reziduale semnificative sau insomnie de rebound.
Roinița ajută la inducerea relaxării, stării de bine și a confortului psihic. Este benefică pentru scăderea simptomelor asociate stresului.
Passiflora este una dintre cele mai cunoscute plante pentru linștire și calmare, ce redă starea de bine a psihicului și senzația de echilibru. Este eficientă în reducerea stărilor de teamă nejustificată.

Recomandat ca adjuvant în:
• Tulburări de somn: insomnie de inducție, treziri în timpul nopții, somn cu intermitențe
• Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificări hormonale
• Schimbări de fus orar

Beneficii Alevia Detenso Somnalin:

• Susține starea de relaxare necesară instalării unui somn profund și odihnitor
• Reduce perioada de timp necesară instalării somnului
• Ajută la menținerea unui somn de bună calitate pe termen lung
• Calmant pentru sistemul nervos

Atenţie
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentaţie diversificată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează, iar cele care doresc să rămână însărcinate trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

Ingrediente Alevia Detenso Somnalin:

Compoziție per comprimat: Extract de Roiniță 200mg standardizat cu 7-15% acid rozmarinic, Extract de Passiflora 200mg standardizat cu 6% flavonoide, Extract de Valeriană 100mg standardizat cu 0,7-0,9% acizi sesquiterpenici exprimați în 0,8% acid valerenic, Extract de Hamei 50mg standardizat cu min. 0,3% rutin.

Mod de administrare Alevia Detenso Somnalin:

Adulți: 1 comprimat pe zi, cu 40-60 de minute înainte de culcare

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.