search

CEAI ANGHINARE 50 G FARES

Inca din Antichitate, grecii si romanii atribuiau acestei plante o mare valoare, importanta terapeutica a anghinarei aparand si in scrierile lui Dioscoride. in medicina populara romaneasca, infuzia de anghinare se foloseste in principal pentru mentinerea bunei functionari a ficatului.

 

 

 

 

 

Proprietăți:

- susține funcțiile hepato-biliare, reduce disconfortul digestiv, senzația de balonare și flatulență;

- ajută la reducerea nivelului de lipide în sânge;

- contribuie la menținerea sănătății ficatului;

- susține secreția și eliminarea bilei în intestin;

- ajută la optimizarea tranzitului intestinal în cazul unei eliminări lente a bilei;

- hepatoprotector;

- susține digestia și metabolizarea grăsimilor, contribuind la reducerea nivelelor de colesterol și trigliceride;

- contribuie la evitarea acumulării de grăsimi la nivelul ficatului;

- ajută procesul digestiei stimulând secreția sucurilor gastro-intestinale, contribuind astfel la reducerea disconfortului abdominal, balonarii și la eliminarea gazelor intestinale;

- utilă pentru menținerea supleții pereților vaselor de sânge;

- susține poftă de mâncare;

- susține procesul de excreție la nivel renal și eliminarea reziduurilor metabolice din organism, contribuind astfel și la calmarea reacțiilor iritative ale pielii.

Ingrdiente:

Frunzele plantei Cynara scolymus L., fam. Asteraceae, care conțin cinarina, polifenoli, acid clorogenic, flavone, substanțe amare, săruri de potasiu și magneziu, tanin.

Mod de administrare:

Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveți nevoie în continuare de acest ceai, puteți relua administrarea după o pauză de o lună.

Precauții:

Nu se administrează în obstrucție biliară, insuficiență hepatică gravă, sarcină, alăptare și în caz de hipersensibilitate la această plantă.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.