• Nou
search

CEAI ARTICULATII SANATOASE VRAC FARES

Actiunea antiinflamatoare se datoreaza salicinei, care este un precursor al acidului salicilic (aspirina) si care se gaseste In scoarta de salcie si In mugurii de plop. Actiune similara au salicilatul de metil din mesteacan, flavonoidele dintienupar, rozmarin, frasin si poliholozidele din urzica. La acestea se adauga efectul decontracturant muscular al rozmarinului, ienuparului, urzica si efectul febrifug al scoartei de salcie, mugurilor de plop si al mesteacanului.

Contribuie la eliminarea disconfortului articular. Menţine mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor.

Ingrediente: scoarţă de salcie (Salicis cortex) 15%, muguri de plop (Populi gemma), frunze de mesteacăn (Betulae folium), flori de soc (Sambuci flos), fructe de ienupăr (Juniperi fructus) 10%, frunze de frasin (Fraxini folium), urzică vie (Urticae herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), frunze de rozmarin (Rosmarini folium).

Efect:

Efectul antireumatic al acestui ceai este conferit de proprietăţile antiinflamatoare, antialgice, diuretice, cu eliminare de acid uric, ale plantelor prezente în compoziţia sa.

Acţiunea antiinflamatoare se datorează salicinei, care este un precursor al acidului salicilic (aspirina) şi care se găseşte în scoarţa de salcie şi în mugurii de plop. Acţiune similară au salicilatul de metil din mesteacăn, flavonoidele din ienupăr, rozmarin, frasin şi poliholozidele din urzică.

La acestea se adaugă efectul decontracturant muscular al rozmarinului, ienupărului, urzică şi efectul febrifug al scoarţei de salcie, mugurilor de plop şi al mesteacănului.

Recomandări: reumatism, hiperuricemie, gută.

Contraindicaţii

Acest ceai se foloseşte cu prudenţă la copii sub 12 ani.

Nu se administrează în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare

A se folosi cu prudenta de catre femeile însărcinate şi mamele care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni

La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

Întrebuinţare:

Se beau 3 – 4 căni cu ceai pe zi, între mese.

Durata unei cure este de 6 – 8 săptămâni

Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.