search

CEAI BRUSTURE VRAC FARES

Rădăcina de brusture este un remediu plin de beneficii, folosit din cele mai vechi timpuri pentru proprietatea sa de a purifica sângele şi a reduce febra. În Evul Mediu, era folosită drept legumă, însă astăzi doar câteva tări mai utilizează această rădăcină în bucătărie (Japonia, unde este numită gobo, Coreea, unde poartă numele de ueong, și în bucătăriile italiene și portugheze, unde se numește bardana).

Proprietati:
Contribuie la purificarea organismului.

Ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Contribuie la buna functionare a aparatului urinar.
Efect: depurativ, diuretic, sudorific, stimulent al functiei hepato-biliare, bacteriostatic, antifungic, antiinflamator, trofic si antipruriginos cutanat.

Ingrediente:
Radacinile plantei Arctium lappa L., fam. Asteraceae care contin polizaharide (inulina), poliine, lactone sesquiterpenice, triterpene, derivati de acid cafeic, tanini, mucilagii, fitosteroli.
Intrebuintari principale: detoxifiere.
Alte intrebuintari: reumatism, guta, colecistita, infectii urinare, stomatita, afte, dermatite, acnee, seboree, furunculoza.
Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Uz intern: decoct din 1 lingurita radacina maruntita la o cana cu apa.
Uz extern: decoct concentrat din 1 lingura radacina maruntita la 250 ml apa.
Mod de administrare:
Uz intern: se beau 3-4 cani cu ceai pe zi.
Uz extern: gargara, comprese pe zona afectata, bai locale.
Prezentare:
50 g.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.