• Nou
search

CEAI BUSUIOC VRAC FARES

Susţine digestia şi contribuie la confortul digestiv

Busuiocul „este utilizat în flatulenţă, gastrite cronice, enterite, intoxicaţii gastro-intestinale, constipaţie, crampe stomacale şi vomă. Busuiocul este folosit […] în alte probleme catarale şi inflamaţii ale mucoaselor, în special ale tractului urogenital precum cistite cronice, nefrite, […] şi de asemenea probleme pulmonare, […] tuse.”

Madaus, Lehrbuch der Biologischen Heilmittel, 1938

 

Ingrediente: Busuioc. Partea aeriană a plantei Ocimum basilicum, fam. Lamiaceae, conţine ulei esenţial, tanin, acid cafeic, acid rozmarinic.

 Beneficii:    

-utilizat tradiţional pentru a uşura digestia, contribuie la confortul digestiv;

-liniştitor în răceli, balsamic în tuse şi răguşeală;

-contribuie la starea de bine şi susţine un somn bun;

-contribuie la o circulaţie sangvină normală, care este asociată cu performanţele cerebrale;

-contribuie la o activitate mentală şi cognitivă optimă.

 Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.

La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

 Sarcină şi alăptare:  Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

 Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

 Mod de intrebuintare:  Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înainte de masă.

A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi nevoie în continuare de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.

 Mod de preparare:  Peste o linguriţă de amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

.Mod de prezentare: punga 50g

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.