search

CEAI CODITE DE CIRESE DOZE LARIX

Cozile de cireşe sunt recunoscute drept unele dintre cele mai eficiente diuretice naturale, calitate ce le recomandă ca adjuvant în zeci de boli. „Proprietăţile medicinale ale cozilor de cireşe se datorează sărurilor de potasiu, flavonoidelor (n.r. -  substanţe cu efect puternic antioxidant), taninurilor şi catechinicilor (n.r. - substanţe cu proprietăţi antioxidante)", explică doctorul în farmacie Ovidiu Bojor din Bucureşti.


Descrierea produsului:

Ceai Cozi de Cirese Larix, 20 doze x 1,5g: ceaiul din cozi de cirese, bogate in saruri de potasiu, tanin, uleiuri volatile, saponine, ajuta la eliminarea lichidului in exces din organism, avand un puternic efect antiinflamator si diuretic. Este indicat ca adjuvant in afectiuni ale tractului urinar (infectii, cistite, pielite, litiaza urinara), imbunatatind diureza, precum si in afectiuni cardiace si metabolice (insuficienta cardiaca, guta, uremie etc).
Ingrediente: Cerasorum stipites (codiţe de cireşe)
Mod de utilizare: Peste 1 plic se adauga o cana de 250ml de apa fierbinte. Se lasa acoperit 15-20 de minute. Uz intern: se beau 3 ceaiuri pe zi, neindulcite, cu 1 ora ianintea meselor principale. Uz extern: se aplica local comprese.
Cantitate: 20 buc.
Afectiuni: Detoxifiere, Afectiuni urinare, Afectiuni cardiace.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.