search

CEAI SANZIENE VRAC DACIA PLANT

Contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide, protejează sistemul nervos și tratează afecțiunile aparatului urinar.

Proprietăți:
Contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide, protejează sistemul nervos și tratează afecțiunile aparatului urinar.
Contribuie la:
Intern:
Contribuie la funcționarea normală a:
- glandei tiroide;
- sistemului nervos;
- aparatului urinar, prin ameliorarea diurezei.
Extern:
Contribuie la eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii.
Acțiuni:
- reglator al activității tiroidei, sedativ ușor, antispastic, diuretic, depurativ, antiseptic urinar, antireumatic, laxativ, afrodisiac
Ingrediente:
Sânziene (Galium verum) - părți aeriene.
Mod de administrare:
Intern:
- pulbere - planta se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia o linguriță rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ține sub limba timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
- macerat la rece - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250ml de apă, se menține timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 minute înainte de mese.
- infuzie - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250ml de apă clocotită, se menține timp de 15 minute la temperatura camerei apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 minute înainte de mese.
Extern:
- se aplică local sub formă de comprese cu macerat sau cu infuzie de plantă, sau cataplasme care se obțin astfel: 1-2 linguri cu pulbere fin măcinată se amestecă cu apă caldă astfel încât să formeze o pastă care să poată fi aplicată extern. Deasupra se aplică un pansament ocluziv care să poată menține cataplasma la locul afectat minim 3 ore.
Contraindicații:
Intoleranță la sânziene.
Prezentare:
50 g

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.