search

SANOVITA ULEI DE COCOS DEZODORIZAT 200 G

Uleiul de cocos dezodorizat este un ulei extrem de potrivit pentru gatit, pentru ca imbina calitatile nutritive ale produsului din care a fost extras cu pretul foarte bun. In plus, se preteaza aproape tuturor preparatelor din bucataria ta: foloseste ulei de cocos pentru gatit si ai sa uiti de uleiul tau alimentar obisnuit

Uleiul de cocos dezodorizat nu contine la fel de multi acizi grasi cu catena medie, dar aduce, prin proprietatile sale, numeroase beneficii pentru sanatate, date de proprietatile sale antimicrobiene, antibacteriene si antifungice. Despre aceste beneficii vom discuta pe larg in randurile urmatoare, astfel incat sa intelegi de ce este bine sa incluzi uleiul de cocos in alimentatia ta si in ritualurile tale pentru frumusete.

Diferenta intre uleiul de cocos ecologic si cel rafinat este data in principal de miros: uleiul rafinat isi pierde o mare parte din parfumul specific, in timp ce uleiul de cocos virgin are un parfum de cocos usor de sesizat, dar care nu este agreat de toti consumatorii. Acesta este motivul pentru care noi, la Sano Vita, am decis sa ti le oferim pe amandoua.

Mai multe informații

Data expirarii
30.07.2022
Tip produs
ulei
Mod de ambalare
borcan
Cantitate, gramaj
200 g
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.