search

SANOVITA ULEI PENTRU SALATA 250 ML

Obtinut prin presare la rece, fara conservanti sau alte substante chimice.

Uleiul de salata combina 3 uleiuri presate la rece – ulei de susan, de dovleac si de floarea-soarelui – intr-un produs cu un gust special, unic si cu o aroma deosebita. Acest ulei este compatibil cu orice fel de salata, dar poate fi folosit si peste legume calite sau gatite pe gratar, in supele reci (tip gazpacho) sau supele crema, in orice alt preparat culinar care presupune calirea usoara (nu prajirea in baie de ulei).

Uleiul de salata combina 3 uleiuri presate la rece – ulei de susan, de dovleac si de floarea-soarelui – intr-un produs cu un gust special, unic si cu o aroma deosebita. Acest ulei este compatibil cu orice fel de salata, dar poate fi folosit si peste legume calite sau gatite pe gratar, in supele reci (tip gazpacho) sau supele crema, in orice alt preparat culinar care presupune calirea usoara (nu prajirea in baie de ulei).

In toate aceste combinatii, uleiul de salata este o alegere sanatoasa: filtrat printr-o tehnologie germana, imediat dupa presarea semintelor (de susan, de dovleac si de floarea-soarelui), uleiul conserva vitaminele si proprietatile terapeutice specifice fiecarei componente: de la beneficiile aduse oaselor, dintilor, aparatului digestiv, inimii, pielii si parului, la ajutorul dat in lupta cu bolile de inima, diabetul si imbatranirea.

Acest mix de uleiuri presate la rece combina beneficiile fiecarui tip de seminte, intr-un ulei de salata care contine grasimi sanatoase mono- si polinesaturate (Omega-3 si Omega-6), acid oleic (Omega-9), vitamine (E, K), minerale (calciu, cupru, zinc), fitosteroli si antioxidanti. Acest ulei de salata este ideal in lupta cu kilogramele in plus si pentru vitaminizarea intregului organism, iar combinatia este una inspirata, oferind un gust de neegalat pe piata.

Mai multe informații

Data expirarii
30.08.2022
Tip produs
ulei
Mod de ambalare
sticla
Cantitate, gramaj
250 ml
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.