search

PAINE BIO FARA GLUTEN CU SEMINTE DE CHIA SI FAINA INTEGRALA DE QUINOA 500 GR SCHNITZER GLUTENFREE

fără gluten și fără lactoză
acizi grași nesaturați / acid folic / bogat în fibre

Ingrediente: apă, amidon de porumb*, aluat natural de orez* (făină de orez*, apă), 9% făină integrală de quinoa*, 4% semințe de chia*, seminșe de dovleac*, susan*, ulei de floarea soarelui*, făină de porumb*, făină de orez*, semințe de floarea soarelui*, tărâțe de psyllium*, făină din semințe de in*,  proteină de mazăre*, dextroză*, sare de mare, drojdie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xantan, mirodenii*.

*din culturi certificate ecologic.

Poate conține urme de soia, lupin și ouă.

Recomandare pentru un gust perfect: scoateți pâinea din pungă și puneți-o timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, sau prăjiți în aparatul de prăjit pîine feliile individuale.

Valori nutritionale: per 100gr

Energie: 972 kj/232 kcal

Grăsimi: 8,2 gr, din care

- acizi grași saturați: 1,1 gr

- acizi grași mono nesaturași: 2,4 gr

- acizi grași multiplu nesaturați: 4,6 gr

Carbohidrați: 30 gr,

- din care zaharuri : 1,8 gr

Fibre alimentare: 7,9 gr

Proteine: 5,6 gr

Sare: 0,73 gr

Acid folic: 51 micrograme** (reprezintă 26% din doza zilnică recomandată)

A se păstra la loc întunecat și rece.

Greutate totală: 500 gr (2 bucăți)

După deschidere a se păstra la frigider. Se consumă în interval de două zile.

Termen de valabilitate: a se consuma de preferință până la data imprimată pe capac.

Producător: Schnitzer GmbH & Co. KG, Germania

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.