search

SUC BIO SI DEMETER DE TELINA 0,33 L VOELKEL CARE

Revenind la Sucul de țelină, acesta este o sursă excelentă de potasiu, stimuleaza detoxifierea organismului, activitatea rinichilor, îmbunătațește digestia si, totodata, este benefic pentru sistemul cardiovascular.

Sucul de țelină, acesta este o sursă excelentă de potasiu, stimuleaza detoxifierea organismului, activitatea rinichilor, îmbunătațește digestia si, totodata, este benefic pentru sistemul cardiovascular.

Mai mult chiar, sucul de țelină combate inflamațiile aparatului urinar, este vermifug, adjuvant în artrite reumatice și gută, are proprietăți afrodiziace și tonice.

Combate tusea și reduce epuizarea nervoasă, este indicat în cazuri de catar pulmonar, răgușeală, retenție urinară, surmenaj, dermatoze, diabet, icter, obezitate, reumatism, gută, impotență, echilibrează funcția sexuală, fiind și un bun laxativ.

100% suc presat.

Nivel scăzut de calorii

Sursă de Potasiu.

Țelina era populară printre romanii și grecii antici. Astăzi, leguma versatilă își desfășoară întregul potențial ca ingredient brut sau sub forma acestui suc proaspăt, picant, cu conținut scăzut de calorii. Savurarea a 100 ml pe zi este un plus minunat la un regim de post cu suc și o dietă sănătoasă.

INGREDIENTE: tulpină de țelină** 96%, suc de lămâie** 4%.

**=din culturi certificate dinamic ecologic (Demeter). Agricultură UE.

Produs pasteurizat.

*=valori nutriționale de referință pentru consumul zilnic (adulți).

Agitați sticla înainte de utilizare.

După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de 5 zile

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

PRODUCĂTOR: Voelkel GmbH. Germania.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.