search

PARA CLISMA NR 11

Irigator para pentru clisma cu canula moale nr. 11 este destinat clismei rectale la copii si adulți.

Descriere: Irigator nr 11 pentru clisma la adulti si copii, irigator vaginal, spalaturi vaginale, constipatie, interventii chirurgicale abdominale, colici abdominale, tratamente uro genitale. Irigator vaginal este ideal pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor. Irigator para cu canula pentru spalaturi vaginale,clisma la copii,adulti,colici abdominale sau inaintea unei interventii chirurgicale abdominale. Este deosebit de folositor pentru igiena oricarei femei,pentru adultii cu probleme de constipatie sau in efectuarea unor tratamente uro genitale. Se vor utiliza intotdeauna solutii recomandate de medicul dumneavoastra. 

IRIGATORUL VAGINAL este prevazut cu o canula din cauciuc moale si foarte flexibila pentru o introducere cat mai eficienta si delicata in vagin. 

Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Produsul este esential pe perioada sarcinii. Instructiuni de curatare si pastrare: Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. 

Atentie: Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare! 

Capacitate 290 ml 

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
IRIGATOR
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
1 BUCATA
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.