search

OMEGAVERT PLUS 30 CAPSULE

Acizii grași omega-3 sunt denumiți esențiali deoarece nu pot fi sintetizați în organism, ci trebuie aduși prin alimentație.

Proprietăți:
Acizii grași omega-3 sunt denumiți esențiali deoarece nu pot fi sintetizați în organism, ci trebuie aduși prin alimentație.
Acizii omega-3 sunt de mai multe tipuri, însă în organism se transformă în EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic).
EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. DHA are rol în menținerea vederii normale și a funcționării normale a creierului. (Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250mg EPA + DHA, respectiv, 250mg DHA).
Uleiul de rodie, prin conținutul său bogat în acizi grași cu profil lipidic unic (punicic, elagic, linoleic și linolenic), flavonoide și elagitanine, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.
Polifenolii din uleiul de rodie acționează la nivelul miocardiului crescând gradul de oxigenare și poate potența capacitatea miocardului de a pompa sângele în mod corespunzător.
Acidul elagic îmbunătățește fluxul de sânge din inimă și împiedică oxidarea lipidică răspunzătoare de depunerea colesterolului la nivelul arterelor.
Uleiul de usturoi ajută la menținerea valorilor normale ale trigliceridelor și ale colesterolului și la funcționarea normală a inimii.
Recomandări:
-menținerea sănătății sistemului cardiovascular;
-menținerea valorii normale ale colesterolului.
Ingrediente:
EPA (acid eicosapentaenoic)
285 mg
DHA (acid docosahexaenoic)
190 mg
Ulei de rodie
250 mg
Ulei de usturoi
5 mg
Mod de administrare:
Oral – câte 1 – 2 capsule pe zi, sau conform recomandării consultantului de specialitate. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă, după masă.
Prezentare:
30 capsule moi

Mai multe informații

Data expirarii
31.01.2023
Tip produs
CAPSULE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
30
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.