search

RELAXIREM TENSIUNE 30 COMPRIMATE

Relaxirem Tens contribuie la menținerea tensiunii normale și la buna funcționare a sistemului nervos.

Proprietati:
Relaxirem Tens contribuie la menținerea tensiunii normale și la buna funcționare a sistemului nervos.
Magneziul este unul din cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății psihice. Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular și la menținerea tensiunii arteriale normale.
Ingrediente:
Citrat de tri-magneziu anhidru, furnizând 125 mg Magneziu;  agenți de încărcare: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de porumb; citrat de tri-potasiu monohidrat, furnizând 49,5 mg Potasiu; agent de întărire: polivinilpirolidonă; agenți antiaglomeranți: acid stearic vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
Mod de administrare:
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, în timpul mesei.
Atentionari:
Acest produs este destinat exclusiv adulților. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau a urmării unui tratament medicamentos, sfatul specialistului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la lactoză sau la oricare dintre componentele produsului. Utilizarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumină. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Prezentare:
30 comprimate

Mai multe informații

Data expirarii
30.04.2023
Tip produs
COMPRIMAT
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
30
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.