search

URACTIV D-MANOZA 500 20 CAPSULE 1+1

Supliment alimentar cu efect de mentinere a sanatatii tractului urinar.

Proprietati:
Supliment alimentar cu efect de mentinere a sanatatii tractului urinar.
Uractiv D-manoza capsule este un produs cu compozitie naturala care actioneaza eficient impotriva aderarii patogenilor la tractul urinar, dar printr-un mecanism neagresiv si ne-antibiotic.
Uractiv D-manoza nu determina perturbari la nivelul florei intestinale si nici nu duce la aparitia unor tulpini rezistente la tratament.
Gratie mecanismului de actiune non-toxic, Uractiv D-manoza se poate administra atat in cazuri acute, in cure pe termen scurt, cat si in administrari de lunga durata, chiar si de 6 luni.
Compozitie:
Uractiv D-Manoza capsule conţine 500 mg D-manoza, 60 mg vitamina C, 100 mg extract uscat din radacina de pir
D-Manoza este un tip de zahar inrudit cu glucoza, insa mult mai greu de metabolizat de organism si de aceea nu determina o crestere a glicemiei. D-manoza se absoarbe in intregime si se elimina nemodificata in urina unde impiedica aderarea microorganismelor patogene de peretele tractului urinar, in special a Escherichiei coli.
Vitamina C este vitamina cu rol foarte important in functionarea sistemului imunitar. Ea contribuie la instalarea unui raspuns imun rapid impotriva unui agent patogen, inclusiv a celor din sfera urogenitala.
Extractul uscat de radacina de pir este un diuretic foarte eficient - creste cantitatea de urina produsa si filtrata de rinichi si determina o curatare mecanica a tractul urinar o data cu fluxul urinar.
Indicatii:
Pentru mentinerea sananatii tractului urinar la persoane cu imunitate scazuta.
Mod de administrare:
Copii peste 12 ani si adulti, 1 capsula de 2-3 ori pe zi

Mai multe informații

Data expirarii
30.09.2023
Tip produs
CAPSULE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
40
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.