search

CREMA DEEP HEAT RUB 67 G MENTHOLATUM

Crema Deep Heat Rub, 67 g, Mentholatum

MOMENTAN INDISPONIBIL !

Compozitie. Substantele active sunt: salicilat de metil, mentol, ulei de eucalipt si ulei de terebentina. Un gram crema contine: salicilat de metil 0,128 g, mentol 0,0591 g, ulei de eucalipt 0,0197 g, ulei de terebentina 0,0147 g. Celelalte componente sunt: propilenglicol, parafina lichida, alcool cetostearilic, cetostearilsulfat de sodiu, lanolina, apa purificata.

Indicatii terapeutice.

Deep Heat Rub contine salicilat de metil, mentol, ulei de eucalipt si ulei de terebentina. Salicilatul de metil apartine grupului de medicamente denumite preparate cu acid salicilic si derivati, care asigura ameliorarea eficace a durerii. Mentolul, uleiul de terebentina si de eucalipt au actiune revulsiva, determinand o senzatie de calmare a durerii.

Doze si mod de administrare.

Adulti, adolescenti si varstnici

Deep Heat Rub este indicat numai pentru aplicare pe piele. Aplicati un strat subtire din Deep Heat Rub la nivelul zonei afectate si masati usor pana cand crema este absorbita in piele. Aplicati Deep Heat Rub de 2-3 ori pe zi.

Puteti utiliza Deep Heat Rub inaintea eforturilor fizice sustinute

- pentru relaxarea musculaturii ce urmeaza a fi solicitata. Puteti utiliza Deep Heat Rub imediat dupa eforturi fizice sustinute

- pentru reducerea durerii.

intotdeauna spalati-va pe maini dupa fiecare utilizare a cremei.

Precautii.

Trebuie sa aplicati crema intotdeauna intai pe suprafete mici ale pielii. Acest medicament este indicat numai aplicarii pe piele. Nu il inghititi. Daca, in mod accidental inghititi crema, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti imediat la departamentul de urgenta al celui mai apropiat spital.

Evitati aplicarea Deep Heat Rub pe mucoase, ochi sau pe alte zone sensibile. Daca in mod accidental se intampla acest lucru, clatiti-va cu multa apa. Spalati-va pe maini imediat dupa utilizare.

Daca apare iritatie intensa a pielii sau alte reactii adverse, intrerupeti utilizarea Deep Heat Rub. Nu trebuie sa acoperiti pielea cu bandaje, plasturi sau alte pansamente.

Atentionari speciale.

Sarcina si alaptarea

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Informati-l pe medicul dumneavoastra inainte de utilizarea medicamentului daca sunteti gravida sau credeti ca puteti fi gravida.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.