search

TANTUM VERDE 0.15% SOLUTIE PENTRU GARGARISME

Medicament antiinflamator nesteroidian cu proprietati analgezice si antiinflamatorii, cu actiune moderata de anestezic si dezinfectant local.

Compoziţie:

Substanţa activă este clorhidratul de benzidamină. Un ml de soluţie conţine 1,5 mg clorhidrat de
benzidamină.
Celelalte componente sunt: etanol 96%, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil (E 218), aromă de mentă, zaharină, hidrogencarbonat de sodiu, polisorbat 20, galben de chinolină (E 104), albastru brevetat V (E 131), apă purificată.

Indicaţii terapeutice

Tantum Verde este un medicament antiinflamator, cu proprietăţi analgezice, atunci când se administrează topic, de asemenea, acţionează ca dezinfectant si anestezic local.
Benzidamina substanţă activă, inhibă inflamaţia şi reduce durerea. Datorită absorbţiei rapide şi acumulării locale în ţesuturile inflamate, simptomele dispar prompt.

Tantum Verde este utilizat pentru tratamentul inflamaţiilor dureroase ale gurii, gâtului şi gingiilor, reducând durerea. În plus, este folosit ca tratament adjuvant, în stomatologie după extracţii dentare.

Doze şi mod de administrare

Doze şi mod de administrare
În inflamaţii, se recomandă administrarea a câte 15 ml Tantum Verde 1,5 mg/ml soluţie pentru gargarisme (o lingură), nediluată, de 2-3 ori pe zi, sub formă de gargară, după mese. Administrarea se efectuează într-un interval de 20-30 secunde.
Soluţia se poate administra şi sub formă diluată, pentru spălături bucale zilnice, pentru igiena orală. Se diluează cu 15 ml de apă, o lingură (15 ml) de soluţie pentru gargarisme şi se administrează de 2-3 ori pe zi, după mese.

Mai multe informații

Data expirarii
30.11.2021
Tip produs
SOLUTIE
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
240 ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.