search

ANAFTIN APA DE GURA 120 ML

Anaftin Apa de gura contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare.

De asemenea, este indicat si pentru ulceratiile aftoase difuze.

Mod de acțiune:

Anaftin® Apă de gură conține polivinilpirolidonă (PVP) și acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejând zonele afectate printr-o barieră mecanică și ameliorând astfel durerea provocată de terminațiile nervoase expuse. Acidul hialuronic și Aloe vera din compoziție contribuie la vindecarea pe cale naturală a țesuturilor afectate.

Instrucțiuni de utilizare:

Umpleți cu apă de gură capacul dozator până la marcajul de 10 ml. Clătiți gura timp de cel puțin 1 minut, după care scuipați lichidul. Utilizați de 3 - 4 ori pe zi sau ori de câte ori este necesar. Pentru un rezultat optim, evitați să mâncați sau să beți cel
puțin o oră după aplicare. În caz de înghițire accidentală a lichidului, nu sunt necesare alte măsuri suplimentare.

Compoziție:

Apă, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrină, propilenglicol, Aloe barbadensis, hidroxietilceluloză, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, EDTA disodic, clorură de benzalconiu, hialuronat de sodiu, aromă, zaharina sodică,
glicirizat dipotasic.

Precauții:

Utilizarea Anaftin® Apă de gură este contraindicată în cazul pacienților cu istoric cunoscut de reacții de hipersensibilitate la oricare dintre excipienți. Dacă sunteți gravidă, cereți sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiți frecvent de ulcerații bucale, este recomandat să cereți avizul medicului.

Atenționări și precauții:

A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care flaconul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură directă. A nu se congela.

Prezentare:
120 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.11.2023
Tip produs
Solutie
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
120 ml
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.