search

GEROCOSSEN BENZI DEPILATOARE FATA HIPOALERGENICE 10 BUCATI

Benzi depilatoare pentru față Gerocossen Hypoalergenice, 20 bucăți + 1 șervețel după depilare. Asigura o depilare rapida si comoda pentru indepartarea parului nedorit de pe fata

Utilizare : Incalziti benzile de ceară între palme (aprox. 10 secunde). Separați încet cele două benzi. Aplicați una din benzi pe zona de epilat în sensul creșterii firelor de par și neteziti pentru a adera bine pe piele; epilati separat fiecare parte a buzei. Țînând pielea întinsă cu o mâna, trageți bandă înspre nas cu o mișcare rapidă.
După terminarea epilarii, ștergeți pielea cu șervețelul post-epilare cu aloe vera, pentru a elimina resturile de ceară și a calmă pielea.

Atenționări :
Înainte de prima utilizare, efectuați un test pe o mică porțiune din zona pentru epilat. Dacă în 24 de ore nu apare nicio reacție alergică, puteți să va epilati. Înainte de epilare, pielea trebuie să fie curată și uscată, fără urme de crema. Nu se utilizează pe o piele iritată, cu leziuni sau cu varice, nici imediat după baie. Nu utilizați apă, alcool sau alt solvent pentru îndepărtarea resturilor de ceară. Se recomandă utilizarea uleiului după depilare Gerocossen.

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2024
Tip produs
BENZI
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
10 BENZI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.