search

PARASIDOSE EXPRES LOTIUNE 100 ML PIEPTENE CADOU

Se poate utiliza la copii peste 3 luni, la femei însărcinate sau care alăptează.

Se poate utiliza la copii peste 3 luni, la femei însărcinate sau care alăptează. Este absolut necesar ca toți membrii familiei să fie tratați în același timp. Compozitie BIOCOCIDINE®, conservant, parfum, excipienţi. Fără parabeni, fără fenoxietanol, fără alergeni.

ADMINISTRARE

Aplicați produsul pe părul uscat cât mai aproape de pielea capului, îndepărtând șuvițele de păr.

Întindeți uniform produsul pe pielea capului și pe toată lungimea părului.

Puneți casca PARASIDOSE pe cap.

Lăsați să acționeze timp de 15 minute.

Scoateți casca, apoi pieptănați cu grijă părul de la rădăcină până la vârfuri cu ajutorul pieptănului fin PARASIDOSE pentru a îndepărta paraziții morți.

Curățați pieptănul după fiecare pieptănare cu un șervețel și spălați-l din când in când pentru a îndepărta păduchii și lindinile moarte.

Spălați părul o dată cu șamponul dumneavoastră obișnuit, apoi clătiți din abundență, evitând contactul cu ochii.

Tratamentul s-a încheiat. Nu uitati, cand un membru al familiei are paduchi, trebuiesc tratati in acelasi timp toti membrii acelei familii!

Ambalare

Cutia contine: 1. Loțiunea de tratament. Flaconul cu aplicator permite utilizarea simplă și rapidă. Lotiunea trebuie aplicată cât mai aproape de rădăcina părului, unde se află păduchii și lindinile. 2. Cască de protecție pentru păr. După aplicarea pe păr, casca previne contactul produsului cu mobilierul (canapea, fotoliu, etc.). Pentru utilizare unică și individuală. A se arunca după utilizare. 3. Un pieptăn fin de oțel pentru îndepărtarea păduchilor și lindinilor moarte.

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
SOLUTIE
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
100 MILILITRI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.