search

REVALID SAMPON ANTI-MATREATA 250 ML

Revalid Anti-Dandruff Shampoo combină o serie de ingrediente active pentru a oferi un tratament anti-mătreață eficace și de lungă durată. Ingredientele active refac echilibrul natural de hidratare al părului și previne formarea de noi scuame.

Proprietăți:
Revalid® Anti-Dandruff Shampoo combină o serie de ingrediente active pentru a oferi un tratament anti-mătreață eficace și de lungă durată. Ingredientele active refac echilibrul natural de hidratare al părului și previne formarea de noi scuame. În același timp, extractul de urzică, pantenolul și alantoina calmează scalpul și elimină pruritul neplăcut. Grație formulei sale delicate Revalid® Anti-Dandruff Shampoo este potrivit pentru utilizare zilnică. Revalid® Anti-Dandruff Shampoo a fost foarte bine tolerat într-un test clinic dermatologic.
Fără parabeni și silicon.
Ingrediente active:
Piroctone Olamine
Piroctone Olamine este un ingredient inovator anti-mătreață care acționează pentru a calma inflamația de la nivelul scalpului și pentru a reduce mătreață.
Extract de urzică
Extractul de urzică este folosit frecvent în medicină tradițională și reglează producția de sebum de la nivelul scalpului.
Acid undeciclenic
Acidul undeciclenic are proprietăți naturale anti-fungice și încetinește producția de bacterii Malassezia, reducând pruritul și iritațiile.
Pantenol
Pantenolul stimulează proliferarea fibroblasturilior dermice și accelerează regenerarea celulară. Acest ingredient ajută la repararea părului deteriorat și reducerea vârfurilor despicate, precum și la creșterea densității părului și rezistenței firelor de păr.
Alantoina
Alantoina calmează scalpul și susține formarea de celule noi, accelerând regenerarea pielii scalpului.
Mod de utilizare:
Amestecă șamponul cu puțină apă, până obții o spumă ușoară. Aplică delicat pe părul ud și masează ușor scalpul cu vârful degetelor. Clătește din abundență. Repetă pasul dacă este necesar.
Prezentare:
200 ml

Mai multe informații

Tip produs
SAMPON
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
250
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.