search

VAGISAN LOTIUNE INTIMA 200 ML

Proprietăți:
Problemele ivite în zona genitală externă pot afecta vaginul și viceversa. Prin urmare, este important să păstrați pielea din zona genitală externă sănătoasă. Acest lucru înseamnă, mai ales, grija de a nu deteriora bariera de protecție acidă a pielii, adică a nu degresa tegumentele și a păstra un pH acid de aprox. 5. Uneori este suficientă evitarea influențelor nocive.
O igienă precară poate favoriza infecțiile, dar și igiena excesivă poate fi dăunătoare zonei intime.
Vagisan Loțiune pentru igiena intimă este o loțiune de curățare deosebit de delicată, dedicată spălării zonei intime externe. Utilizarea ei protejează mataua acidă a pielii, păstrându-i funcția de protecție naturală, iar, adaosul de extract de mușețel calmează pielea. Astfel, folosirea Loțiunii pentru igiena intimă de la Vagisan ajută la prevenirea iritațiilor și infecțiilor ce pot apărea în zona intimă.
Loțiunea de baie este foarte bine tolerată și, prin urmare, chiar și în cazul unor tegumente uscate este adecvată pentru utilizare zilnică:
- la orice vârstă;
- în timpul sarcinii;
- și că terapie complementară pentru infecții vaginale.

Ingrediente:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocoamide Dea, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.

Mod de utilizare:
Produsele de igienă cu acțiune blândă curată în mod eficient, dar și delicat pielea din zona intimă. Acidul lactic conferă un pH de aprox. 5, apropiat pH-ului pielii. Astfel, prin utilizarea produsului, pielea este protejată prin conservarea mantalei de protecție acidă a pielii cu rol de barieră și, în același timp, este menținut un mediu puternic de apărare. Adaosul de extract de mușețel calmează pielea.

Prezentare:
200 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.08.2022
Tip produs
Lotiune intima
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
200 ml
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.