search

A-DERMA PROTECT SPRAY SPF 50+ 200 ML

Spray-ul cu protecție foarte ridicată SPF 50+ protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV, întărește barierele dezechilibrate ale pielii și asigură apărarea celulelor împotriva razelor UVA**.

Pentru că, în cazul pielii sensibile, filtrele solare nu sunt suficiente.

Spray-ul cu protecție foarte ridicată SPF 50+ protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV, întărește barierele dezechilibrate ale pielii și asigură apărarea celulelor împotriva razelor UVA**. Pentru că, în cazul pielii sensibile, filtrele solare nu sunt suficiente.

Barriestolide®, derivat din Ulei din Plantule de Ovăz Rhealba®,  este un complex brevetat*, inovator, de protecție solară, care este rezultatul a 7 ani de cercetare; utilizat pentru întărirea barierei pielii sensibile**. Combinat cu un sistem de filtrare patentat* cu doar 4 filtre, protejează pielea sensibilă împotriva razelor UV.

*Brevent în așteptare
**Test in vitro

Textură tip "spray”

Rezistent la apă

Față, corp

Adulți

Piele sensibilă

Aplicare recomandată: în medie 7 pulverizări pe brațul unui adult.

ACEST PRODUS ESTE POTRIVIT PENTRU MINE DACĂ:

„Sunt în căutarea unui produs de protecție solară parfumat delicat, cu SPF 50+, care să-mi protejeze pielea sensibilă de razele UV, în timp ce întărește bariera cutanată și consolidează apărarea celulelor**”.

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2022
Tip produs
SPRAY
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
200 ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.