search

ACTONEL 75 MG x 2 COMPRIMATE FILMATE

Substanţa activă: RISEDRONAT DE SODIU

 Actonel aparţine unui grup de medicamente non-hormonale numite bifosfonaţi, utilizate pentru tratamentul bolilor osoase. Actonel acţionează direct la nivelul oaselor, făcându-le mai rezistente şi, ca urmare, mai puţin predispuse la fracturi. Osul este un ţesut viu.

Ţesutul osos îmbătrânit este îndepărtat continuu din schelet şi înlocuit cu ţesut osos nou. Osteoporoza postmenopauză este o afecţiune care apare la femei după menopauză, în cadrul căreia osul devine mai slab, mai fragil şi mai predispus de a se fractura după o cădere sau solicitare.

Coloana vertebrală, şoldul şi încheietura pumnului reprezintă oasele cele mai susceptibile la fracturi, deşi acest lucru se poate întâmpla cu orice os al corpului dumneavoastră. Fracturile determinate de osteoporoză pot să determine la rândul lor dureri de spate, scădere în înălţime şi curbare a spatelui. Mulţi pacienţi cu osteoporoză nu prezintă niciun fel de simptome şi este posibil ca dumneavoastră să nu fi ştiut niciodată că aveţi osteoporoză.  Actonel 75 mg este recomandat pentru tratamentul osteoporozei la femei aflate în postmenopauză. 

Mai multe informații

Data expirarii
30.10.2022
Tip produs
Comprimate filmate
Mod de ambalare
1 Blister x 2 comprimate filmate
Cantitate, gramaj
2 Comprimate
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.