search

FEMINOST 56 COMPRIMATE

Feminost este un produs conceput pentru a ajuta femeile la restabilirea controlului cu privire la urinarile necontrolate

Ingredientele active hidrosolubile din Extractul de semințe de dovleac, combinație cu izoflavonele din extractul de semințe de soia au rolul de a reduce pierderile involuntare de urină, urinarea diurnă și nocturnă și au efect benefic la persoanele cu vezica hiperactivă, prin îmbunătățirea structurală a vezicii urinare și a funcționarii mușchilor sfincterieni.
Afinele-Americane, cunoscute și sub denumirea improprie de "merișoare", conțin antioxidanți naturali care ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
Extractul de urzică este detoxifiant, ajutând la păstrarea unei stări generale bune.
Vitamina D3 contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular și participă la procesul de diviziune celulară, iar vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulară.
Mod de administrare:
Oral, 2 comprimate pe zi, după masă. Produsul trebuie consumat timp de 6-8 săptămâni.
Compoziție/comprimat:
260 mg extract semințe de dovleac; 50 mg din fructe de afin-american; 25 mg extract de semințe de soia; 25 mg extract de frunze de urzică; 2.5 mcg vitamina D3; 1.25 mcg vitamina B12.
Prezentare:
56 comprimate

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2024
Tip produs
COMPRIMATE FILMATE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
56 COMPRIMATE FILMATE
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.