search

CHELSTOP 200ML LOTIUNE

Chelstop de la Hofigal este un tratament 100% natural recomandat pentru stoparea alopeciei, procesul de cadere masiva a firelor de par. Lotiunea ingrijeste scalpul, intareste radacinile si regenereaza firul de par.

ngrediente :
Clematis Vitalba Extract, Calendula Officinalis Extract, Inula Helenium Extract, Betula Albă Extract, Lavandula Angustifolia Extract

Mod de utilizare:
Utilizarea sa presupune spălarea capului cu săpun moale vegetal , uscarea acestuia și aplicarea loțiunii prin frecarea întregii podoabe capilare.
Cantitatea de 1-3 capace(sau monodoze) este suficientă pentru pentru o frecție(în funcție de lungimea părului fiecăruia)
După frecție se acoperă capul cu un prosop sau cască la cald până dispare efectul revulsiv(minim 30 minute). Se usucă din nou părul și nu se spală decât peste 48 de ore. Operația se repetă din două în două zile. La a 4-a ședința , practic oprirea căderii părului
este realizată . Pentru întreținere , sunt necesare una, două spălări pe săptămînă.
Se spală părul cu săpun moale vegetal. Se usucă părul și apoi se frecționează pielea capului cu loțiune CHELSTOP (1-3 capace). După frecție se acoperă capul cu un prosop sau cască la cald până dispare efectul revulsiv (minim 30 minute). Se usucă părul și nu se spală decât după 48 ore. Operația se repetă din două în două zile. La a 4-a ședința, practic oprirea căderii părului este realizată. Pentru întreținere este necesar să se facă una, două spălări pe săptămână.

Prezentare:
200 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.11.2022
Tip produs
LOTIUNE
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
200ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.