search

CENTRUM SILVER 50+ 30COMPRIMATE

Supliment alimentar cu vitamine și minerale, special conceput pentru adulţi cu vârsta peste 50 de ani

Indicații

Centrum complet A - Zinc Silver 50+ conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele esențiale organismului, într-o formulă nouă, de la A la Zinc, având în plus luteină, un antioxidant care ajută la menținerea unei vederi sănătoase. În plus, Centrum A-Zinc Silver 50 + contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (vitaminele A și C, cupru, seleniu, zinc); la funcționarea normală a metabolismului energetic (vitaminele B1, B2, B6, B12, mangan și magneziu) și la menținerea unor oase normale, datorită vitaminelor D și K, calciu, magneziu și mangan.

  • Vitalitate : Conține gama completă de Vitamine B , pentru mai multă energie . Fierul este necesar pentru transportul oxigenului în sânge , iar Cuprul sprijină utilizare Fierului. Manganul , Magneziul și Fosforul îndeplinesc roluri cheie în administrarea nivelurilor energetice din organismul dvs pe parcursul întregii zile , iar Iodul este necesar metabolismului energetic .
  • Imunitate : conține antioxidanți importanți pentru funcționarea normală a sistemului imunitar .
  • Ochi sănătoși : Conține Vitamina A și Luteina în cantități echilibrate , pentru a ajută la menținerea unor ochi sănătoși .
  • Oase sănătoase : Conține Ca și Vitaminele D și K pentru a ajută la sănătatea sistemului osos .
  • Sănătatea pielii : Centrum combină Vitaminele A , C , Biotina și Nicotinamida , toate acestea contribuind la sănătatea pielii dvs .

Mod de administrare

1 comprimat / zi , pentru adulți de peste 50 ani .
Comprimatele au un înveliș special , care le face ușor de înghițit

Mai multe informații

Data expirarii
30.10.2022
Tip produs
COMPRIMATE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
30 COMPRIMATE
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.