search

INFANT UNO NAZOSEPT 20 MONODOZE

 Infant UNO Nazosept reduce obstrucția nazală, îndepărtează mucozitățile și agenții infecțioși, reduce simptomele de răceală și îmbunătățește respirația. 

Recomandari:

•Igiena nou-nascutilor si a copiilor
•Igiena nazala in timpul racelii si rinofaringitei

Infant Uno Nazosept reduce obstructia nazala, indeparteaza mucozitatile si agentii infectiosi, reduce simptomele de raceala si imbunatateste respiratia.

Compozitie:

Clorura de sodiu 0,9 g, Sulfat de cupru pentahidrat, Extract lichid de cimbru, Polisorbat 80
Fara conservanti.

Cum se administreaza:

Cate o unidoza de 2-3 ori pe zi. O unidoza contine 5 ml solutie – pentru aplicare in ambele nari. Se detaseaza unidoza si se deschide prin invartirea partii superiuoare pana la detasare. Apasati usor pentru a picura solutia.
La sugari si copii se administreaza dupa cum urmeaza:
Asezati copilul pe spate, cu capul intors intr-o parte. Introduceti cu grija varful unidozei in nara. Apasati usor pe unidoza pentru a administra cantitatea dorita. Repetati operatiunea si pentru cealalta nara. La nou-nascuti, produsul se administreaza prin apasare foarte usoara pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii. Asteptati un timp pentru ca solutia sa isi faca efectul, indreptati capul. Stergeti cu grija surplusul de solutie. Pentru nou-nascuti, daca este necesar, se poate folosi aspiratorul nazal pentru a extrage mucozitatile.

Mai multe informații

Data expirarii
30.11.2022
Tip produs
PICATURI
Mod de ambalare
FLACOANE UNIDOZE
Cantitate, gramaj
20 FLACOANE
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.