search

PADUDEN AROMA CAISE SIROP 100 ML

Paduden este indicat pentru utilizare la copii cu vârsta de cel puţin 3 luni (cu greutate de peste 5 kg). Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi febrei de intensitate uşoară până la moderată.

Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi stării febrile asociate cu răceală obişnuită şi gripă.
Contraindicații:
Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii.
Pacienţi care au manifestat anterior reacţii de hipersensibilitate (de exemplu astm bronşic, rinită, angioedem sau urticarie) ca răspuns la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene.
Ulcer gastric sau duodenal activ sau antecedente de ulcer/hemoragii gastro-intestinale recurente (două sau mai multe episoade distincte de ulceraţie sau hemoragie diagnosticate).
Antecedente de hemoragie sau perforaţie gastro-intestinală, în asociere cu un tratament anterior cu AINS.
Insuficienţă cardiacă severă (clasa IV NYHA), insuficienţă renală sau hepatică. Diateză hemoragică şi tulburări de coagulare.
Deshidratare semnificativă (provocată de vărsături, diaree şi aport insuficient de lichide). Hemoragie vasculară cerebrală sau alt tip de hemoragie activă.
Copii cu vârsta sub 3 luni.
Ingrediente active:
Acest medicament contine ibuprofen.
Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care amelioreaza durerea, reduc inflamatia si scad temperatura corpului atunci cand aveti febra.
Copii şi adolescenţi
Pentru sugari cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 luni se recomandă consult medical dacă simptomele se agravează sau nu mai târziu de 24 ore dacă simptomele persistă.
Pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni se recomandă consult medical în cazul în care acest medicament este necesar pe o perioadă mai lungă de 3 zile sau dacă simptomele se agravează.
Dozele trebuie administrate la intervale de 6-8 ore. Trebuie lăsat un interval de cel puţin 4 ore între doze. Doza zilnică recomandată este de 20 mg/kg în prize divizate. Intervalul dintre doze trebuie stabilit în funcţie de simptomatologie. Nu trebuie depăşită doza zilnică maximă recomandată.
Dozele sunt după cum urmează:
3-6 luni - 50 mg (2.5 ml) de maxim 3 ori pe zi.
6-12 luni - 50 mg (2.5 ml) de maxim 3-4 ori pe zi.
1-3 ani - 100 mg (5 ml) de maxim 3 ori pe zi.
4-6 ani - 150 mg (7.5 ml) de maxim 3 ori pe zi.
7-9 ani - 200 mg (10 ml) de maxim 3 ori pe zi.
10-12 ani - 200 mg (10 ml) de maxim 4 ori pe zi.
Prezentare:
100 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
SIROP
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
100 MILILITRI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.