search

SAPROSAN 10 DRAJEURI

Saprosan drajeuri este indicat in cazul in care va confruntati cu giardioza, diaree estivala sau forme usoare de dizenterie amoebiana.

Prezentare:
 
Drajeuri conținând clorchinaldol 100 mg.
Acțiune farmacoterapeutică:
 Antiseptic din grupa halochinelor, activ mai ales față de germenii grampozitivi (stafilococi, streptococi), Trichomonas, Giardia și fungi; nu dezechilibrează simbioza microbiană intestinală.
Indicații:
 
Disbacterii intestinale, enterocolite, diaree estivală, dizenterie amebiană (forme ușoare), candidoză și giardioză; plăgi infectate, infecții microbiene locale minore, micoze ale pielii.

Contraindicații:
Alergie la halochine, insuficiență renală sau hepatică severe, insuficiență cardiacă gravă, sarcină în primul trimestru.
Atenție la supradozare; în cazurile acute tratamentul sistemic se administrează cel mult o săptămână, în cele cronice cel mult o lună;
În cazul asocierii cu alte preparate halochinice (mexaform, mexase, intestopan) nu se vor depăși (sumat) 750 mg/zi la adulți și 400 mg/zi la copiii școlari; aceste preparate nu se administrează în cure succesive, dacă durata totală a tratamentului depășește o lună.

Reacții adverse:

 Rareori greață, vărsături, dureri abdominale, cefalee, amețeli, erupții cutanate alergice; foarte rar nevrită periferică, nevrită optică, mielopatie (doze mari, tratament prelungit).

Mod de administrare
:
 Adulți: 1-2 drajeuri (100-200 mg) de 3 ori/zi. Copii: 10 mg/kg corp și zi.

Mai multe informații

Data expirarii
30.10.2023
Tip produs
DRAJEURI
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
10
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.