search

PELLAMAR PASTA DE DINTI FARA FLOUR CU ANASON 50ML

Această pastă de dinţi poate fi utilizată de persoanele ce urmează tratamente homeopate în care menta este contraindicată sau de persoanele alergice la mentă.

Proprietati:
- remineralizează dinţii;
- previne leziunile smalţului;
- are acţiune bacteriostatică;
- previne apariţia cariilor.

Ingrediente active:
Extract Pell Amar - acţiune bacteriostatică, efectul final traducându-se în inhibarea eliminării de acid în placa dentară, datorat existenţei unor bacterii ce aderă la suprafaţa dinţilor (Streptococcus Mutans, S.Sobrinus, S.Sangius).
Extract de Echinaceea - eficient în tratarea leziunilor ce se vindecă greu, a leziunilor herpetice, infecţiilor locale, cicatrizant şi antiseptic, stimulând în acelaşi timp imunitatea naturală.
Abraziv blând care nu lezează gingiile şi smalţul dinţilor.
S-a optat pentru o formulă fără fluoruri în scopul micşorării riscului apariţiei unor afecţiuni datorate excesului de fluor (hipotiroidism, osteoporoză etc).

Ingredinte:
SORBITOL, AQUA, GLYCEROL, HYDRATED SILICA, ECHINACEA PALIDA EXTRACT, SODIUM LAURYL SULFATE, PELL AMAR EXTRACT, XANTAN GUM, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM BENZOATE, ANASON OIL, C177891.

Mod de utilizare:
Se utilizeaza dimineata si seara prin periaj dentar, relizat corect, cel putin 5 minute. Pentru copiii de pana la 6 ani, a se utiliza o cantitate nu mai mare de marimea unui bob de mazare. Nu contine fluor.

Prezentare:
50 ml

Mai multe informații

Data expirarii
12.02.2026
Tip produs
PASTA
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
50ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.