search

POXCLIN SPUMA RACORITOARE 100 ML

POXCLIN SPUMA RACORITOARE CONTRA VARICELEI 100ML

Spuma racoritoare PoxClin este folosita la calmarea rapida a senzatiei de iritatie, macarime si a sensibilitatii cutanate asociate cu varsatul de vant.

Poxclin contine complexul 2QR, un antibactericid patentat derivat din planta Aloe barbadensis. 2QR blocheaza bacteriile, creand o bariera fizica intre bacterii si piele. Bariera creata de 2QR previne suprainfectarea si colonizarea pielii de catre bacterii, reducand astfel riscul unei infectii bacteriene. Reducand riscul de infectie, spuma spray sprijina procesul natural de vindecare al pielii si ajuta la prevenirea cicatricilor posibil cauzate de scarpinat.

Modalitate de utilizare

  • Pentru tratamentul unor suprafete mari de piele afectate de varsat de vant: Aplicati o cantitate generoasa de spuma racoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de cate ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicati spuma usor pe piele ? nu frecati. Spuma racoritoare PoxClin este o spuma usoara care va fi imediat absorbita de piele.
  • Pentru prevenirea cicatricelor: O aplicare mai frecventa a spumei creste eficienta. Spuma atenueaza senzatia de mancarime si protejeaza pielea, rezultand o tentatie mai mica de a se scarpina si mai putine infectii. Este recomandat ca spuma sa fie aplicata inaintea schimbarii hainelor si de fiecare data cand e necesara atenuarea mancarimii.

Compozitie

Apa, Extract de Aloe Barbadensis, Acid poliglucoronic Galactoarabinan Crosspolimer, Betaina, Laureth-9, Ulei de ricin PEG-40 Hidrogenat, Glicerina, Tartrat Sodiu Coco-Glucoside, Poligliceril-10 laurat, Fenoxietetanol, Etilentilenglican.

Mai multe informații

Data expirarii
01.03.2025
Tip produs
SPUMA
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
100ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.