search

CLAVOS CREMA 4 G

Clavos 4 g este o crema keratolitica recomandata pentru inlaturarea bataturilor.

Bataturile se formeaza din cauza frecarii repetate a pielii pe o anumita zona si pot fi dureroase, neplacute la atingere si inestetice. Scapa de ele cu ajutorul Cremei keratolitice Clavos! Contine acid salicilic si lanolina, ajutand la inmuierea si indepartarea pielii ingrosate care duce la formarea bataturilor. TIS Clavos Crema impotriva bataturilor se aplica cu ajutorul baghetei direct pe zona afectata, evitand contactul cu pielea din vecinatate.

Clavos, crema contra bataturilor reduce fenomenul de ingrosare a pielii, care se manifesta in profunzimea epidermei si este insotit de aparitia durerii la simpla atingere a terminatiilor nervoase. Inlatura celulele moarte (din care este formata batatura) prin dizolvare.

Baza grasa, alcatuita din excipienti naturali, compatibili cu pielea, faciliteaza aplicarea produsului, nu afecteaza tegumentele vecine zonei lezate si favorizeaza cicatrizarea. 

Crema se indeparteaza prin spalare cu apa calda.

Principii active: acid salicilic, ulei de terebentina, ceara de albine.

Utilizare: Se aplica local, cu ajutorul unei baghete pe pielea ingrosata sau pe batatura. Se protejeaza pielea din jur cu ajutorul unei creme grase. Tratamentul dureaza pana la disparitia bataturii sau pielii ingrosate.

Prezentare: cutie x 4 g

Mai multe informații

Data expirarii
25.03.2025
Tip produs
crema
Mod de ambalare
cutie
Cantitate, gramaj
4 g
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.