search

CIOCOLAX FORTE 20 DRAJEURI

Conceput pentru tine, pentru atunci când întâmpini episoade de constipație frecvent și, deoarece ai folosit laxative o perioadă de timp, ai acum nevoie de un alt tip de laxativ: unul Forte, care să combată toleranța dezvoltată la dozele uzuale de laxative și să te ajute să scapi de constipație.

Proprietăți:
- ameliorează constipația cronică cu toleranță la doze uzuale de laxative;
- este special conceput cât să combată toleranța dezvoltată la dozele uzuale de laxative și să te ajute să scapi de constipație;
- este un laxativ stimulant ce funcționează prin două mecanisme la nivelul colonului: provocarea contracțiilor musculare la nivelul colonului care determină deplasarea scaunului prin intestine și stimularea secreției de apă și de electroliți la nivelul acestuia facilitând astfel evacuarea scaunelor;
- prezența inulinei – un carbohidrat nedigerabil ce se elimină nemodificat prin scaun – va crește frecvența eliminării scaunului prin stimularea creșterii bacteriilor benefice de la nivelul colonului.

Ingrdiente active:
200 mg Senna, 28 mg Frangula și 30 mg Inulină.

Mod de administrare:
1 drajeu pe zi, seara, timp de maxim 7 zile.

Precauții:
Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, în caz de afecțiuni intestinale, dureri abdominale intense, greață sau vărsături. Nu se administrează persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:
20 drajeuri

Mai multe informații

Data expirarii
28.02.2025
Tip produs
drajeuri
Mod de ambalare
blister/cutie
Cantitate, gramaj
20 drajeuri
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.