search

CICATRIDINA UNGUENT NAZAL

Cicatridina este un unguent bazat pe acidul hialuronic care adera la mucoasa nazala formand o membrana protectoare impotriva agentilor si patogenilor externi.

Descriere

- tratamentul lubrifiant si emolient pentru mentinerea hidratarii mucoasei nazale in cazuri de uscaciune si iritare, chiar si in prezenta crustelor, datorita conditilor specifice de mediu, tratamentelor farmacologice, boli cum ar fi rinita sau sinuzita;

- tratament adjuvant al reepitelizarii naturale si a proceselor reparatorii ale mucoasei nazale care rezulta din interventiile chirurgicale, leziuni superficiale si epistaxis;

- are un rol protector si o actiune de hidratare care previne formarea crustelor;

- recomandat in cazurile de uscaciune si iritare a zonei perinazale.

Compozitie

Acid hialuronic, Calendula Officinalis (extract de galbenele), Centella Asiatica, Aloe vera, ulei de migdale, Clorura de benzalconiu.

Mod de administrare

Dozati o cantitate suficienta de unguent pe deget in functie de marimea zonei afectate si aplicati usor un strat subtire in nara si in zona perinazala.

Adulti si copii: 2 – 3 aplicari pe zi (in functie de recomandarea medicului). Durata tratamentului depinde de evolutia simptomelor.

Nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 3 ani.

Mod de prezentare

Flacon 15 g

Mai multe informații

Data expirarii
30.09.2023
Tip produs
unguent
Mod de ambalare
tub
Cantitate, gramaj
15 GR
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.