search

CICASILVER SPRAY 125ML

CicaSilver Spray Cicatrizant cu acid hialuronic , pudra de Argint, viaminele A si E , are proprietati antimicrobiene si cicatrizante, folosit in cicatrizarea escarelor, arsurilor, leziunilor superficiale si ulceratiilor. 

Descriere

CicaSilver Spray  este un dispozitiv medical spray pudră considerat a fi un adjuvant eficient în tratarea leziunilor cronice sau acute ale pielii. Accelerează timpul de vindecare a rănilor, ulcerațiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale, arsurilor. Previne formarea cicatricilor. Particulele de argint formează un film protector împotriva agenților patogeni, astfel previne infectarea rănii. Combinația unică de Argint micronizat, acid hialuronic, colagen din acacia, vitamina E si Ulei de migdale, conferă produsului un grad superior de efciență față de alte produse existente. Acidul hialuronic, vitamina E, colagenul acacia și uleiul de migdale, prin proprietățile hidratante formează o peliculă protectoare - un sistem capabil sa hidrateze corect micromediul plăgii pentru a asigura regenerarea pielii, susținand procesele fiziologice de reparare a tesutului.

Compozitie

CicaSilver Spray conține o combinație unică de Argint micronizat, Acid Hialuronic, Vitamina E, Ulei de migdale și Cloagen de Acacia.

Mod de administrare

Se agită flaconul pentru ca bila din interior să omogenizeze conținutul (în timpul agitării se va auzi sunetul bilei).

Se va pulveriza pe rană de la o distanță de 15 – 20 centimetri.

Mod de prezentare

Tub 150 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.09.2023
Tip produs
spray
Mod de ambalare
Flacon
Cantitate, gramaj
125 ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.