search

ARTROCALCIUM + ARTROFLEX COMPUS OFERTA

Artrocalcium 15 capsule gelatinoase moi este un supliment alimentar ce ajuta la cresterea si mentinerea rezistentei osoase.

Artroflex compus 42 plicuri unidoza

Incetineste evolutia bolii artrozice. Amelioreaza durerea articulara.

Mentine sau imbunatateste functia articulara. Intarzie distrugerea cartilajului articular.

Reda mobilitatea articulara. Foarte bine tolerat.

Indicații ArtroFlex Compus:

Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă.

Redă mobilitatea articulațiilor.

ArtroFlex Compus își face simțite efectele după 3-4 săptămâni de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrându-se chiar și după încetarea utilizării.

Contraindicații:

Deoarece nu există studii privind administrarea glucozaminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.

Glucozamina este un zahar, astfel diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudență și să-și controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.

Glucozamina se obține din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul înainte de a utilize Artroflex compus.

Condroitina are structura și activitate asemănătoare cu heparina, că atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare:

1 plic pe zi, în cure de 6 săptămâni, cu 4 cure pe an.

Cutia cu 42 plicuri = cură completă pentru 6 săptămâni.

Indicații ArtroCalcium:

ArtroCalcium, supliment alimentar ce conține 5 minerale și vitamina D3, ajută la bună funcționare a inimii, sistemului imunitar și mușchilor și la menținerea densității normale a oaselor.

Principalele funcții ale componentelor suplimentului ArtroCalcium sunt: ușurarea absorbției calciului și depunerea acestuia în oase – vitamina D3, sprijin în producerea enzimelor care protejează organismul împotriva unor substanțe toxice – cuprul, întărirea sistemului imunitar, adaptarea la întuneric și lumina – zincul, menținerea densității normale a oaselor și dinților – calciul, menținerea echilibrului unor funcții neurologice precum memoria – manganul, implicare în producerea și transportul energiei cerute de diverse procese fiziologice – magneziul.

Se recomandă administrarea unei capsule pe zi.

Mai multe informații

Data expirarii
01.02.2023
Tip produs
CAPSULE GEL/PLICURI
Mod de ambalare
CUTIE/PLICURI
Cantitate, gramaj
15 CAPSULE+ 42 PLICURI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.