• Nou
search

DRILL 24 COMPRIMATE

Drill este recomandat pentru dureri de gat si nu in ultimul rand pentru afte sau leziuni bucale usoare .

Compoziție
Clorhexidină digluconat 3 mg; Tetracaina clorhidrat 0,200 mg; acid ascorbic (vitamina c), aromă de mac, aroma pulmoral, glicirhizinat de amoniu, eritrozină, lycasin, lubrifiant. 24 drajeuri pentru supt (îndulcite cu lycasin). Antiseptic cu acțiune locală. anestezic local. (R: sistemul respirator). 

Indicații
Acest medicament este recomandat pentru dureri de gât de mică intensitate și neînsoțite de febră,cat si pentru afte sau alte leziuni bucale ușoare. El conține un anestezic local și un antiseptic .
Atenție: Acest medicament nu trebuie folosit în următoarele cazuri: la copii sub 6 ani; antecedente de alergie la anestezice locale și clorhexidină. În caz de dubiu, consultați medicul sau farmacistul.

Mod de administrare
Adulți - Se suge câte un drajeu de 4 ori pe zi. Intervalul între date trebuie să fie de cel puțin două ore.
Copii între 6 și 15 ani - Se suge câte un drajeu de 2-3 ori pe zi. Intervalul între doze trebuie să fie de cel puțin patru ore. Nu se va administra la copii sub 6 ani.
1 drajeu = 8 kcal.
Calea de administrare este orală. Durata tratamentului este limitată la 5 zile.
Dacă nu se observă o ameliorare după 5 zile de tratament, se va solicita sfatul medicului.

Precauții
Respectați doza recomandată (numărul de drajeuri): dacă este luat în doze mari, acest medicament intră în circulația sanguină și poate afecta inima și sistemul nervos (cu posibilitatea apariției convulsiilor). Evitați să luați medicamentul înainte de masă, deoarece efectul anestezic pe care îl provoacă poate determina o traiectorie greșită a înghițiturilor. Nu folosiți mai multe medicamente ce conțin antiseptice în același timp. Adresați-vă medicului în cazul apariției febrei, expectorației purulente (flegmă), disconfortul la înghițire sau extinderii leziunilor, precum și în cazul înrăutățirii simptomelor sau lipsei de ameliorare a acestora după un tratament de 5 zile. În caz de dubiu nu ezitați să consultați medicul sau farmacistul.
Atenționări speciale: Nu se recomandă folosirea extensivă a acestui medicament (mai mult de 5 zile) deoarece aceasta poate determina modificarea echilibrului microbian natural din gât. Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor

Interacțiuni medicamentoase
Pentru a preveni orice interacțiune posibilă cu alte medicamente, trebuie să informați doctorul sau farmacistul cu privire la alte tratamente pe care le urmați.

Sarcina și alăptare
Că o regulă generală este bine întotdeauna să consultați medicul sau farmacistul în timpul sarcinii sau alăptării, înainte de a lua orice medicament.

Sportivi
Sportivii trebuie preveniți ca acest produs conține un principiu activ care poate determina o reacție pozitivă la controlul anti-doping.

 Reacții adverse
La fel ca orice produs activ, acest medicament poate determina apariția unor reacții adverse supărătoare la unii pacienți: reacții alergice, roșeața fetei; dacă apar aceste efecte, se va întrerupe tratamentul; senzație pasagera de amorțeală a limbii. Colorarea limbii în brun este lipsită de pericol și va dispărea odată cu întreruperea tratamentului. Colorarea dinților, care poate de asemenea să apară, poate fi ușor prevenită prin spălarea zilnică a acestora. În cazul în care apare tuse în timpul mesei sau senzații că alimentele "intră pe partea cealaltă", tratamentul trebuie întrerupt și se va cere sfatul medicului. Anunțați medicul sau farmacistul în cazul apariției unor efecte nedorite sau supărătoare, ce nu sunt menționate.

 Prezentare:
24 pastile

Fisa tehnica

Data expirarii
30.12.2022
Tip produs
Drajeuri
Mod de ambalare
cutie
Cantitate, gramaj
24 drajeuri
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.