search

HERBAFLU INHALANT 10 ML

Inhalantul Herbaflu este un adjuvant in tratamentul afectiunilor respiratorii. Uleiurile esentiale din compozitia sa au actiune benefica in tratarea afectiunilor respiratorii datorita proprietatilor terapeutice decongestive, tonice dar si calmante.

Herbaflu® Inhalant conține o combinație unică de patru uleiuri esențiale ce își potențează reciproc efectele: uleiul de brad prezintă diverse proprietăți benefice la nivelul căilor respiratorii, calmante, revigorante și stimulente al secrețiilor mucoaselor, uleiul de mentă acționează asupra musculaturii netede de la nivelul căilor respiratorii superioare, uleiul de eucalipt ajută la eliberarea tractului respirator de mucozități, iar uleiul de levănțică ajută la calmarea musculaturii și a sistemului nervos.
Compozitie:
Uleiuri esențiale de brad, mentă, eucalipt, levănțică.
 Mod de administrare:
Copii peste 5 ani: câte 1-2 picături de 2 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriță de miere, după mesele principale.
Adulți: câte 2-3 picături de 2-3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriță de miere, după mesele principale. Se poate utiliza timp de 1-2 săptămâni. În inhalații se utilizează o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare. Un sfert din cantitatea dintr-un flacon se toarnă într-un vas conținând un litru de apă fierbinte. Vaporii degajați sunt inhalați timp de 10 minute sub prosopul cu care se acoperă vasul. Copii peste 5 ani: câte 1-2 picături de 2 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriță de miere, după mesele principale.
Prezentare:
10 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
FLACON
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
10 MILILITRI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.