search

PROSPAN PICATURI 20 MILILITRI

Compoziție/1 ml:
Extract uscat din Hederae folium (frunze de iederă) în etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20mg și excipienți: apă purificată, zaharină sodică, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de mentă.

Indicații terapeutice: tratament simptomatic al afecțiunilor inflamatorii bronșice cronice; inflamații acute ale tractului respirator însoțite de tuse.
Contraindicații:
Hipersensibilitate la substanța activă, la Hederae folium sau la oricare dintre excipienții medicamentului. La pacienții la care este strict interzisă administrarea chiar și a unor cantități minime de etanol (de exemplu după un tratament de dezintoxicare), este contraindicată administrarea de Prospan picături orale soluție. La copiii cu vârsta sub 1 an nu se administrează Prospan picături orale soluție. La copiii cu vârsta sub 3 ani nu se administrează Prospan picături orale soluție sub formă de aerosoli.
Precauții:
Prospan picături orale soluție conține etanol, 47% v/v. În cazul persistenței simptomelor sau apariției respirațiilor scurte, a febrei sau a expectorației purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie să se adreseze de urgență medicului.
Atenționări speciale:
Sarcină și alăptare: deoarece nu sunt disponibile informații despre siguranța administrării în timpul sarcinii și alăptării, medicamentul se va administra numai după evaluarea raportului beneficiu matern/risc potențial fetal, la recomandarea medicului.
Prezentare:
20 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.12.2023
Tip produs
PICATURI
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
20 MILILITRI
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.