search

AMBROXOL 30 MG VIM 20 COMPRIMATE

Ambroxol Vim Spectrum 30 mg, comprimate este un medicament care mareste secretia de mucus din caile respiratorii, calmeaza tusea si usureaza expectoratia.

Indicatii:
Acest medicament ameliorează secreţia şi transportul mucusului, favorizând expectoraţia şi îmbunătăţind ventilaţia.
Este indicat ca fluidifiant în tratamentul simptomatic al afecţiunilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior asociate cu secreţii vâscoase: bronşite acute, în timpul acutizării bronşitelor cronice (inclusiv a bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronşite, astm bronşic, bronhopneumonie, bronşiectazie, sinuzite, pre- şi post-operator în afecţiunile cu risc de complicaţii pulmonare.

Recomandare:
Ambroxolul, substanţa activă a Ambroxol Vim Spectrum, măreşte secreţia de mucus din căile respiratorii, facilitează expectoraţia şi uşurează tusea.
Ambroxol Vim Spectrum este indicat ca secretolitic în tratamentul afecţiunilor bronşice acute şi episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei sau ale altor afecţiuni bronhopulmonare cronice asociate cu secreţie anormală de mucus şi afectare a transportului mucusului.

Mod de administrare:
Doza recomandată este:
Adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani
Se administrează 1-2 comprimate Ambroxol 30 mg (30 – 60 mg clorhidrat de ambroxol), de 2 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 - 12 ani
Se administrează 1-2 comprimate Ambroxol 30 mg (30 – 60 mg clorhidrat de ambroxol) pe zi.
Datorită conţinutului mare de substanţă activă, Ambroxol Vim Spectrum nu este adecvat pentru utilizare la copii cu vârsta mai mică de 6 ani; pentru aceştia este adecvat ambroxolul sub formă de sirop sau picături orale soluţie.
Comprimatele trebuie luate cu lichid, după mese.
Dacă simptomele dumneavoastră nu s-au ameliorat după tratamentul cu Ambroxol Vim spectrum pentru afecțiuni respiratorii acute, trebuie să vă consultați medicul.

Contraindicații:
Ambroxol 30 mg comprimate este contraindicat copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani; dacă prezentați hipersensibilitate la substanța activă a medicamentului - este vorba despre clorhidrat de ambroxol - sau la oricare dintre celelalte elemente componente ale sale; în cazul în care vă confruntați cu insuficiență hepatică sau renală severă.

Prezentare:
20 comprimate

Mai multe informații

Data expirarii
30.06.2023
Tip produs
Comprimate
Mod de ambalare
Cutie
Cantitate, gramaj
20 comprimate

Descarcă/Vizualizează prospectul

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.