search

APURETIN 30 CAPSULE

Apuretin este un supliment alimentar destinat pentru a elimina surplusul de apa din organism. In plus, acesta ajuta la mentinerea greutatii corporale si contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Elementele din compozitia sa ajuta la protejarea celulelor cat si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi si ajuta la arderea grasiilor excedentare.

Proprietăți:
Supliment alimentar
Benefic în eliminarea surplusului de apă din organism ajută la menținerea greutății corporale normale contribuie la eliminarea din organism a apei și a produșilor toxici de metabolism
Există multiple motive care generează retenția apei în organism, iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate, dereglările hormonale, utilizarea contraceptivelor și lipsa efortului fizic.
Apuretin este un preparat a cărui compoziție ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism și la păstrarea unei greutăți corporale normale prin asigurarea condițiilor optime de eliminare din organism a produșilor toxici de metabolism.

Ingrediente:
1 capsulă 500 mg conține:  
-pulbere de afine americane 80 mg
-extract de Urzică 50 mg
-pulbere de oțet de mere 50 mg
-zinc 12 mg

Mod de administrare:
Adulți: 1 capsula pe zi, înghițită cu suficient lichid.
Produsul este destinat adulților. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.   Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată și echilibrată și un  mod de viața sănătos. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul bine închis. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici.

Prezentare:
30 capsule

Mai multe informații

Data expirarii
30.06.2023
Tip produs
Capsule
Mod de ambalare
Cutie
Cantitate, gramaj
30 capsule
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.