search

DUREX INTENSE VIBRATIONS

Durex intense vibration ofera o modalitate fantastica  de crestere a placerii si a satisfactiei pentru ambii parteneri , in timpul actului sexual .

DETALII

Foarte flexibil și simplu de utilizat, acest inel îmbunătățește actul sexual și preludiul cu până la 20 de minute de vibrații stimulatoare. Poate fi utilizat cu sau fără prezervativ.

Acest produs este exclusiv pentru adulți. Acesta nu este un contraceptiv. Acest produs este conceput pentru o singură utilizare. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile privind modul de utilizare și de eliminare a produsului. În cazul în care, la utilizarea acestui inel simțiți disconfort și durere, opriți-vă și scoateți-l.
A se păstra în loc uscat şi răcoros, evitând expunerea directă la lumina soarelui.

MOD DE UTILIZARE
Pasul 1 - Dacă utilizezi un prezervativ, pune întâi prezervativul, apoi scoate inelul vibrator din ambalajul său.

Pasul 2 - Glisează inelul pe penis. Poziționează astfel încât să stimuleze clitorisul partenerei tale. Ai grijă să nu deteriorezi prezervativul atunci când pui inelul peste acesta. Aplică din abundență, oricare lubrifiant din gama Durex Play, Durex Play 2 in1 Massage or noul Durex Intense, înainte de utilizare, pentru o experiență și mai plăcută.

Pasul 3 - Apasă butonul de pornire pentru a porni și opri vibrațiile. Bucură-te de experiență!

MOD DE ELIMINARE A BATERIILOR
Pasul 1 - La sfârșitul ciclului de viață al produsului elimină partea proeminentă din inel; cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a trage de partea din cauciuc la deschidere.

Pasul 2 - Odată îndepărtat, inserează o monedă în fanta de pe partea laterală a părții proeminente a inelului și răsucește până când se deschide.

Pasul 3 - Scoate butonul cu cele 2 baterii alcaline și elimină aceste baterii împreună cu dispozitivul, în locurile special amenjate și autorizate.

Mai multe informații

Data expirarii
30.11.2024
Tip produs
inel
Mod de ambalare
cutie
Cantitate, gramaj
1 bucata
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.