search

Q-ABSORB CO-Q10 100MG 30 CAPSULE

Kaneka Q10 este cea mai pură și studiată coenzima Q10 din lume; majoritatea studiilor clinice efectuate în ultimii 30 de ani pe CoQ10 au folosit Kaneka Q10.
Kaneka Q10 este singura formă de coenzima Q10 bio-identică cu cea produsă în organismul uman, fiind obținută prin fermentare din drojdie de bere, nu din tutun.


KanekaQ10 este o substanță care respectă condițiile de siguranță GRAS fiind recunoscută de FDA ca sigură pentru consumul uman pe baza unui istoric de utilizare dinainte de 1958 și pe dovezi științifice publicate.
Produsul Q-absorb este obținut prin procesul tehnologic patentat - ProSome care constă în încapsularea Q10 în lipozomi și transformarea ei dintr-o substanță liposolubilă într-o substanță activă și în mediu lichid (hidrosolubilă) ceea ce îi crește de 3-4 ori nivelul de absorbție și cu 400% biodisponibilitatea, aspect dovedit în studiile clinice susținute de Jarrow Formulas.
Este certificată Kosher (nu conține organisme modificate genetic și hibrizi proveniți de la specii diferite, este supusă unor inspecții riguroase).
Coenzima Q10 - Kaneka Q10® 100mg, bio-identică cu cea produsă de organismul uman, care oferă astfel biodisponibilitate maximă.
Proprietăți:
- eficiență dovedită prin studii clinice*
- conține coenzima Q10 - Kaneka Q10®, 100mg/capsulă, produsă de compania Kaneka Corporation, Japonia, lider mondial pe piața de profil
- obținut prin procesul tehnologic patentat - ProSome™
- sub formă de capsule moi pentru administrare ușoară
Efecte și beneficii:
- producerea energiei celulare în mitocondrii și la stocarea sub formă de ATP (adenozin trifosfat)
- menținerea diviziunii celulare:
- îmbunătățirea sintezei acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic - ADN și acid ribonucleic - ARN) vitali în diviziunea, regenerarea și dezvoltarea celulară, păstrarea și transmiterea informației genetice
- reducerea efectelor toxice cardiace ale chimioterapiei
- îmbunătățirea funcției cardiovasculare*:
- menținerea funcției endoteliale prin efect antioxidant puternic: neutralizarea radicalilor liberi (de ex.: -O2, -N)
- menținerea nivelului și acțiunii coenzimei Q10 în cazul administrării statinelor, beta-blocantelor, antidepresivelor triciclice, metildopei, hidroclorotiazinei, clonidinei, hidralazinei
- menținerea structurii și funcțiilor cerebrale: menținerea integrității tecii de mielină care protejează fibra nervoasă, mărimea și specializarea neuronilor, stimularea creșterii neuriților (dendrite și axoni prin care neuronii comunică între ei), creșterea capacității de memorare, atenției, reducerea senzației de oboseală cronică și energia excesivă, contractilitatea neuro-musculară, tulburările date de creșterea glucozei din sânge
- reducerea stresului oxidativ: menținerea permeabilității membranei celulare prin reducerea peroxidării lipidice (potențează efectul vitaminelor E, C și al glutationului)
- îmbunătățirea sintezei eritrocitelor: creșterea efectului eritropoietinei asupra măduvei hematogene
- creșterea performanțelor sportive, îmbunătățirea rezistenței la efort
- reducerea manifestărilor de la nivel gingival
- susținerea funcției reproductive masculine: creșterea numărului și mobilității spermatozoizilor
- reducerea efectelor îmbătrânirii organismului
Compoziție (Per 1 capsula):
Coenzima Q10 Kaneka Q10® 100 mg
(Ubiquinona)
Mod de administrare:
Câte 1 capsula de 1-3 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Prezentare:
30 capsule

Mai multe informații

Data expirarii
30.03.2023
Tip produs
CAPSULE
Mod de ambalare
CUTIE
Cantitate, gramaj
30
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.